Denne webshop er ikke aktiv.

ARMBÅND


For at finde din størrelse kan du måle et armbånd du allerede ejer, som passer dig godt. Sørg for at måle den indvendige diameter.

Du kan også måle omkredsen på dit håndled lige over håndrodsbenet og tilføje 2,5-3,5 cm afhængigt af hvor løst du vil have det. Du kan finde de tilgængelige længder / størrelser i hver produktbeskrivelse eller du kan bestille en af længderne nedenfor (uden vedhæng og diamantlåse):


17,00 cm

18,50 cm

21,00 cm ankel

23,00 cm ankel - kun udvalgte design


HALSKÆDER


For at finde din størrelse kan du måle en halskæde du allerede ejer, og som har den ønskede længde. Du kan teste flere længder og vælge den, du føler passer til dine behov, eller købe mere end én:-)

Vi kan tilpasse forskellige længder på et antal af vores produkter. Du kan finde de tilgængelige længder / størrelser i hver produktbeskrivelse eller du kan bestille en af længderne nedenfor (kun kæder):

36 cm

55 cm

38 cm

60 cm

40 cm

70 cm

42 cm

80 cm

45 cm

90 cm

50 cm 

100 cm - kun udvalgte design


RINGE


Vi anbefaler på det kraftigste, at du besøger en smykkeforretning og får dem til at måle din ringstørrelse. Vær opmærksom på, at dine fingre normalt udvides i løbet af dagen, og at bredere ringe ofte kræver en større størrelse for at passe komfortabelt. Alternativt monter et målebånd omkring din finger. pasformen skal være tæt, men i stand til at dreje frit om din finger.


Ansvarsfraskrivelse: vi tager ikke ansvar for målinger ved hjælp af disse metoder - de skal kun betragtes som rådgivning.