Denne webshop er ikke aktiv.

SUI NUI er et dansk online brand, der sælger smykker og livsstilsprodukter fra vores base i Århus, Danmark. Mit navn er Camilla Thomsen og personen bag herligheden:)


Jeg driver SUI NUI fra mit private hjem, hvor jeg bor med min familie og mine 3 internatshunde. 


SUI NUI er mit personlig passionsprojekt.  Jeg designer og håndplukker alle produkterne på hylderne:-) Brandet er et spejl af min lidt dark & stormy stil, og jeg er stærk fortaler for, at sort og grå er rigtige farver! Jeg mener man gerne må udfordre normerne en lille smule - især igennem ens stil, og de ting man omgiver sig med…jeg har ofte selv svært ved at finde netop de ting jeg gerne vil have og ender ofte med at kreere en løsning selv. Derfor var det egentligt meget naturligt at udvide projektet lidt, og starte et lille eklektisk brand… og voila! sui nui var (gen)født. 


Jeg har nemlig mange års erfaring med luksusvarer. Dels fordi jeg i 7 år har drevet butikker (SUI NUI) i hjertet af Århus… men også fordi jeg har arbejdet for andre med marketing og salg af designvarer.


Jeg håber af hjertet, at mine produkter vil bringe ligeså meget glæde til andre, som de gør til mig. Gode tidsløse smykker og livsstilsprodukter i god kvalitet ikke alene komplimenterer og cementerer ens stil! Det er forbrug med omtanke🖤