Denne webshop er ikke aktiv.

GULD & STERLING SØLV


Alle vores sølvsmykker er lavet af 100% sterling sølv. Sterling sølv er en betegnelse for en 925/1000 legering. Det betyder at sølver indeholder 92,5% ren sølv og 7,5% andre materialer - som regel kobber,  men også germanium, zink, platin, silicium og bor. Man bruger en legering, fordi ren sølv oftest er for blødt til brug i smykker.
Vores sølv køber vores producenter gennem registrerede kanaler. Der er for størstedelen tale om nyt sølv, men også genbrugssølv, hvis muligt.  Stort set alle vores kæder produceres i Danmark. 

Vores guldsmykker er enten sterling sølv, som er forgyldt med 14-18 karat eller ren 18 karat guld. Vi bruger 2-5 micron forgyldning afhængigt af hvor meget “hudkontakt” smykket kommer til at have - jo mere kontakt jo højere mikron, for at sikre længst mulig holdbarhed.  Forgyldte smykker vil slides over tid og forgyldningen vil langsomt forsvinde. Det vil fremgå på den enkelte produktbeskrivelse, hvilket materiale der er tale om. 

For at sikre en lang levetid på smykkerne, anbefaler vi at smykkerne tages af når du sover, bader og dyrker sport. 

DIAMANTER

Vores diamanter købes af vores producenter ved registrerede auktioner og forhandlere i Indien og USA. Vi sigter efter et mere råt udseend og bruger derfor sten med forskellige farver, klarheder og urenheder - alt afhængigt af det enkelte smykkes design. Vi bruger aldrig sten der er frembragt i et laboratorie. 

Vi sætter pris på tanken om at benytte sten med er mere råt udseende, som har fejl, aflejringer , forskellige farver og klarheder. Det passer godt til vores filosofi om forbrug med omtanke og minimering af spild - kun 3-5%af de diamanter der mines, bruges i smykkeindustrien. Resten indgår i industriprodukter, eksempelvis i skæreskiver.
De rå sten giver vores smykker en autencitet og naturlighed, som vi sætter stor pris på. Stenene er utroligt smykke. 

Vi bruger sten der er slebet i baguette, eller rose cut, samt den indiske polki cut, hvor stenen skæres i skiver. Stenene sættes i smykket i en sølv-kapsel, tænger eller pavé. 

HORN & BEN

Alle vores graverede smykker håndlaves på Bali af lokale materialer. 
Alle ben- og hornmaterialer skaffes på Sulawesi- Indonesien, hvor de er bi-produkter fra fødevareproduktion. Det er vigtigt for os, at der ikke er noget der går til spilde og at alt udnyttes i videst mulig grad. 

Vores producent på Bali bruger et netværk af små værksteder oftest familie ejede værksteder. Hvert enkelt værksted er specialiseret i at fremstille bestemte slags motiver, som nedarves gennem generationer. Håndværket er uovertruffent. 

PERLER & PERLEMOR


Alle vores perler er ferskvandsperler, som dyrkes lokalt i det område smykkerne produceres i. Dvs. perler der udskæres på Bali, også dyrkes på Bali etc. 

Ferskvandsperler kan variere i kvalitet, form og farve. Den traditionelle perleproduktion sigter efter perfekte runde perler med en glat overflade. Vi er derimod hoppet med på at bruge de perler der har forskellige former og “fejl” - faktisk velkommer vi den fantastiske naturlige diversitet og samtidig minimere det spild der ellers er. 

Vores perlemor er et biprodukt af perleproduktionen. Når østersen dør eller overgår til fødevareproduktionen bruges skallernes smukke inderside til smykkeproduktion - og som med perler, så findes det i mange kvaliteter. Vi bruger det bedste vi kan få. 

TØJ, ACCESSORIES & INTERØR PRODUKTER

Den præcise materialesammensætning og vedligehold/pleje vil fremgå individuelt på hvert item, samt fremgå af produktteksten i webshoppen. Vi prøver på bedste vis at have en tilgang til produktion, transport og emballage, som tager højde for mindst mulig belastning af miljø mm. 

CSR

Vores mål er kun at have produkter der har lang levetid og som indgår i dit liv på an anti-overforbrug måde.  Vi foretrækker at bruge materialer, der er bi-produkter af andre produktioner og som dermed minimerer spild. Derudover kører vi med små lagerbeholdninger - mindre risiko for “spild” i varelagre, der ikke sælges. Mange af vores varer laves på bestilling. 

Vi gør vores bedste i forhold til at sikre at vores leverandører producerer vores varer forsvarligt i forhold til materialeforbrug, produktion, arbejdsforhold og transport. Da vi bevidst har valgt, at arbejde med andre mikrovirksomheder, er det ikke altid muligt at få den samme dokumentation, som store virksomheder har til rådighed. I de tilfælde arbejder vi stedet på en tæt og fortrolig kommunikation med pågældende leverandører, for derigennem at vide mest muligt om produktionen.